Agenda 2021

Filter by category

Machine Learning
AI
Programming Languages
C#
.NET
Cloud
JavaScript
Microsoft
Web

Filter by length

All
Talk
Thursday

09:00 - 10:00 (UTC+10)

Room 1

Beyond Mentorship - Storytelling and Sponsorship

Portrait photo of Scott Hanselman

Scott Hanselman

Talk (60 min)

10:00 - 10:15 (UTC+10)

Room 1

Break // Panel Show // Quiz

Portrait photo of William Liebenberg

William Liebenberg

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Portrait photo of Melissa Houghton

Melissa Houghton

Talk (15 min)

10:15 - 11:00 (UTC+10)

Room 1

Records Deep Dive: What, Why and How

Portrait photo of David Wengier

David Wengier

Talk (45 min)

11:00 - 11:15 (UTC+10)

Room 1

Break // Panel Show // Quiz

Portrait photo of William Liebenberg

William Liebenberg

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Portrait photo of Melissa Houghton

Melissa Houghton

Talk (15 min)

11:15 - 12:00 (UTC+10)

Room 1

GitHub Copilot: How to write better code with your AI pair programmer

Portrait photo of Michelle Mannering

Michelle Mannering

Talk (45 min)

12:00 - 12:15 (UTC+10)

Room 1

Break // Panel Show // Quiz

Portrait photo of William Liebenberg

William Liebenberg

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Portrait photo of Melissa Houghton

Melissa Houghton

Talk (15 min)

12:15 - 13:00 (UTC+10)

Room 1

Introduction to Digital Twins with the Azure Digital Twin Platform

Portrait photo of Alex Mackey

Alex Mackey

Talk (45 min)

13:00 - 13:15 (UTC+10)

Room 1

Break // Panel Show // Quiz

Portrait photo of William Liebenberg

William Liebenberg

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Portrait photo of Melissa Houghton

Melissa Houghton

Talk (15 min)

13:15 - 14:00 (UTC+10)

Room 1

4 Steps from JavaScript to TypeScript (

Portrait photo of Phil Nash

Phil Nash

Talk (45 min)

14:00 - 14:15 (UTC+10)

Room 1

Break // Panel Show // Quiz

Portrait photo of William Liebenberg

William Liebenberg

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Portrait photo of Melissa Houghton

Melissa Houghton

Talk (15 min)

14:15 - 15:00 (UTC+10)

Room 1

Power BI Embedded Analytics Explained

Portrait photo of Peter Myers

Peter Myers

Talk (45 min)

15:00 - 15:15 (UTC+10)

Room 1

Break // Panel Show // Quiz

Portrait photo of William Liebenberg

William Liebenberg

Portrait photo of Lars Klint

Lars Klint

Portrait photo of Melissa Houghton

Melissa Houghton

Talk (15 min)

15:15 - 16:00 (UTC+10)

Room 1

Machine Learning for Software Developers (...and Knitters)

Portrait photo of Kris Howard

Kris Howard

Talk (45 min)